Wie is Inge - Office2connect?

Leg graag verbindingen tussen andere mensen, bedrijven en mijzelf! Ben iemand die graag mensen wil helpen en motiveren. Met passie voer ik werkzaamheden uit en wil bijdrage leveren door mijn persoonlijke manier van werken en streven naar kwaliteit. Ben iemand die het beste resultaat uit zichzelf en anderen wil halen en ga nieuwe uitdagingen niet uit de weg.

Ik ben representatief, enthousiast, sociaal en ambitieus met een gezonde dosis humor. Ben discreet, zelfstandig, doortastend, assertief, nauwkeurig en flexibel. Daarnaast ben ik sterk in organiseren en probleemoplossend denken. Integriteit staat bij mij hoog in het vaandel. Mijn creatieve en sociale kant laat ik zien in mijn werk alsook in mijn vrijwilligerswerk. Onbaatzuchtig gebruik ik mijn tijd en energie om anderen te helpen hun volle potentieel te bereiken. Een echte bruggenbouwer.

 

Werkervaring

Ik weet wat het is om een team secretarieel en organisatorisch te ondersteunen. Dit dankzij mijn jarenlange zeer uiteenlopende werkervaring als secretaresse bij verschillende bedrijven: notariskantoor, groothandel aandrijftechniek, internationale verkooporganisatie van groente en fruit, internationaal zaadveredelingsbedrijf, reïntegratiebedrijf, ziekenhuis, onderneming op het gebied van radiologie, netwerk van professionals in de zorg, WMO-werkzaamheden als ZZP-er en mijn vele vrijwilligerswerk. Ik ben een mensen mens, maar kan ook solistisch prima functioneren. Sinds 2016 werk ik veel binnen het sociaal domein en mijn passie ligt in het verbinden van het formele en informele netwerk, zodat mensen die hulp ontvangen die ze nodig hebben.  Dit doe ik met ontzettend veel plezier.